BoekKunstBeurs 2017

Komend weekend, 11 en 12 november, is de Pieterskerk in Leiden gevuld met (marge-)drukkers, boekbinders, lettergekken, boekenwurmen, mooie papiertjes, drukkers- en boekbindmaterialen. Het is weer BoekKunstBeurs!

IMG_0864

Ik ben er het weekend ook en neem de kunst mee, die ik voor de tentoonstelling in Noordwijk – Groningen maakte mee. In het middenpad komen de doeken met het liedje van Toine de Caluwé te hangen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In de kerk heb ik ook een tafel (nr. 24) met klein drukwerk. Vers van de pers is een (vouw-)boekje met een Jip en Janneke verhaaltje van Annie M.G. Schmidt, gemaakt ter ere van hun 65 jarig jubileum. Met een stempelsetje van de HEMA, kun je er ter plekke zelf de illustraties van Fiep Westendorp in zetten.

Het zou erg leuk zijn om je daar te zien.

Silvia Zwaaneveldt

 

 

5 gedachten over “BoekKunstBeurs 2017

  1. Kees Baart

    Ha, die Silvia! Wat goed dat je de verre res nar Leiden weer maakt. Je zult mij er niet ontmoeten. De oude man is aangewezen op een scootmobiel om nog ergens te komen. dat is voor het bezoeken van een beurs wel een beetje lastig. Maar goed, we zijn er nog en ook nog samen! Dat valt in deze bejaardenflat wel een beetje uit de toon. Maar er openbaart zich tot dusverre geen ernstig verschijnsel waarop de kans dat we snel gaan hemelen zich aankondigt. We proberen het nog ven vol te houden. Ik had me wel een beetje verheugd op een bezoek naar leiden. Ik heb geen contact meer met de andere leden van Corps 8. Ik probeer nog wel een nieuwjaarskaart te drukken. OP de 8×5 degel. En ls dat niet lukt, biedt de i-pad misschien uitkomst] Veel succes op de beurs , groeten aan Rudi en bedankt voor je mail, Joop en Kees Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

  2. Irma Gehner

    Beste Sylvia ik kan helaas niet aanwezig zijn. Zaterdag vier ik de 18de verjaardag van mijn kleinzoon en zondag heb ik een symposium Ouderenzorg in het LUMC.
    Hartelijke groet voor jullie beiden Irma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s