4 gedachten over “preview

 1. Anneke Schroevers

  Ha Syl, dank je wel voor je bericht. Ik kom helaas niet naar de tentoonstelling, net iets te ver hoewel het er erg leuk uitziet en ik jullie graag even dag had willen zeggen. Wij hebben erg veel foto’s van orgels in zulke kleine kerkjes gemaakt in o.a. Groningen (provincie) voor een boek dus het is heel bekend zoals alles er uit ziet afgezien van jouw tentoonstelling. Ik hoop dat je veel leuke reacties zult krijgen. Mochten jullie in de buurt zijn kom dan even langs. Heel veel liefs voor jullie allemaal, Anneke Schroevers

 2. Deiuwertje Erades-Autsema

  Dag Sylvia,
  Ik heb je gemaild dat ik helaas verhinderd was. Mijn mail is niet bij jou terecht gekomen. Een foutje, zegt mijn computer. Afgelopen zaterdag ben ik net teruggekomen van mijn vakantie. En ik had nog een hoop te organiseren. Bovendien ligt Groningen niet naast de deur, jammer genoeg.
  Ik hoop dat je veel succes hebt.
  Lieve groeten Dieuwertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s