Staatsbezoek

logovoorstel-1.qxp_Layout 1Vandaag en morgen zijn Koning Willem Alexander en Koningin Màxima in Denemarken op staatsbezoek. Rudi houdt op verzoek van de Nederlandse ambassade een verhaal voor één van de tweede handelsmissies, die in het kielzog meereizen. Hij is tevens uitgenodigd op het staatsbanket morgenavond, waarbij de Deense Koningin Margrethe en Prins Henrik ook aanwezig zijn. Het kostte nog enige moeite om hem in de juiste maat Black Tie te krijgen, maar de verkoper van de herenzaak op de hoek heeft het vuur uit z’n sloffen gelopen om daar voor te zorgen. Een klassieke uitvoering in maat 46 was moeilijke opgave, maar het argument dat Rudi met de twee koninginnen zou dineren gaf hem voldoende ammunitie om zijn leveranciers in beweging te zetten.

Op de website http://achterhetstaatsbezoek.nl/2015/03/17/wat-doen-we-met-opa-en-oma/ schreef Caroline Boessenkool van de ambassade een blogpost over waarom we -volgens Rudi- moeten investeren in ouderen. Lees het zelf. Als dat niet lukt door op de link te (dubbel)klikken, kopieer het linkje dan en plak het in je browser.

3 gedachten over “Staatsbezoek

 1. Anneke van Leeuwen

  Never a dull moment daar in Denemarken. Moeten we nu blauw bloed bekijken voor het staatsbanket. Zet de lente bij jullie ook een beetje door na de eerste sneeuwklokjes?
  Groetjes Anneke

  1. JAN

   Tja,

   wat zal ik zeggen.
   ik hoop niet dat Rudi de tafelmanieren meeneemt van Ommen.
   ben ook benieuwd of het net zo lekker is, als wat we in Ommen klaarmaken.
   laat maar weten wat het menu was, en of het te pruimen is.
   ondertussen gaan we niet met hemelvaart(terrein is compleet volgeboekt door grote groep voor de hele week.
   wij zijn nog aan het denken over het pinksterweekend.
   maar dan zijn jullie er zeker ook niet?

   gr
   Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s