15 oktober

Een dagje vrij en tijd om de handen uit de mouwen te steken bij het opruimen van de drukkerij van Kees Baart. Met de jongens van Mostert een ouderwetse ril uit elkaar gehaald, die krijgt een plekje naast hun hypermoderne Konica Minolta en de good old Vandercook heeft ook een bestemming gekregen, die gaat naar het moedige persje van Toos Elfrink in Deventer. In het wevershuis zat de loop er goed in. Ik heb verschillende prenten verkocht! En de -Oh-gaat-dat-zo-beleving  van de bezoekers is groot als ik sta te drukken. De laatste zes dagen breken nu aan en met wat doorwerken slaag ik erin om werkelijk tot 30 kaarten te komen, moet nog wel een dagje twee drukgangen maken. 🙂 En…de kaartenslinger bijt dan in z’n eigen staart, een ‘mobius’project.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s