18 oktober

Nog drie dagen om de kaartenklus af te maken. In het wevershuis is het de afgelopen dagen topdrukte geweest. Dinsdag was er een grote groep studenten van de master Book and Digital Media Studies. Leuke jonge mensen. Hun bezoek krijgt wellicht nog een staartje, want ik kwam er achter dat de pressroom op de universiteit -de plek waar ik mijn eerste drukjes maakte- (door ziekte van een van de docenten) niet door hen te gebruiken is . . . Dus, als ik klaar ben op de Middelste Gracht ga ik daar graag instructie geven. Gisteren ook een volle bak, waarschijnlijk door de herfstvakantie. Er waren bekende gezichten die deze keer de kleinkinderen hadden meegenomen. Leuk om het gestommel op zolder te horen, soms wordt er gezongen . . . Jan, Pier, Tjoris en Corneel of er wordt naderhand nog even gevraagd wie Driss en Jolanda zijn. Grappig is dat als er meerder generaties rondlopen, de puzzel meestal wordt opgelost.

Er gaat iets mis met de dia’s. Kom er even niet uit . . .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s