8 oktober

Vandaag een dagje vrij van druk. Afgelopen donderdag pakten we ’s avonds de Nieuwsbrief van Drukwerk in de Marge in. Inmiddels ligt ‘ie’ bij iedereen die contribuant is in de bus. Sprekend omslag van Martijn van der Griendt (helaas verkeerd geniet) en in elk exemplaar een verrassende handgerolde kleurendruk van Alex Barbaix.

In het wevershuis blijkt dat niet alleen drukken af en toe een monnikenwerk is, maar ook het inrijgen van de nieuwe schering; geduld en aandacht. Met de kaarten ben ik tot nummer 17 gekomen. Ik ben aan het nadenken over mapjes om de kaarten in te stoppen en denk dat ik er uiteindelijk drie verschillende met elk tien stuks maak. Maar eerst hieronder de laatste vijf. Zoals je ziet is 3 oktober volop in de ontwerpen terecht gekomen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s