6 oktober

De afgelopen dagen volop herfst. Wind, regen en later zon. In het wevershuis is het gezellig druk, donderdag kwam ik niet eens aan het drukken van de kaarten toe. Vrijdag kwam Wilma van Driel langs met haar cursisten (boekbinders) terwijl ik mijn zetsel aan het bouwen was. En met een nieuwe legger op de Adana kwam dat ook nog redelijk van de pers. En wat toch het allerleukst is, is dat je met de kleine Adana het principe van drukken goed kunt laten zien.

In de voorkamer zijn de weefsters een nieuwe ketting aan het inrijgen: een ambachtelijk en tijdrovend precies werkje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s