30 september

Een mooie dag. Leiden maakt zich op voor 3 oktober. Fietsend langs de Haarlemmertrekvaart zie ik een grote groep mensen bij de groenteman op de Maredijk uien schoonmaken en penen dunschillen. De kermis is in opbouw en zet het doorgaande verkeer vast. Over twee dagen is de stad in feeststemming. Ik was op weg naar een huisexpositie van Heike Linemann en Johan ter Horst. Heike (www.heikelinemann.com) maakt kleurrijke schilderijen en de beelden van Johan passen daar prachtig bij. Kleur, zonlicht en aardige mensen; een goed begin van de dag. In het Wevershuis was het rustig vandaag. Maartje, de stagiaire van Doortje kwam langs en was een leuke bezoeker. Van de Adana kwam de 12e kaart.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “30 september

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s