een nieuwe start

Anderhalve week geleden opende de tentoonstelling in het Leids Wevershuis en beloofde ik een dagelijks update van mijn activiteiten daar. Daar kwam al snel de klad in. Andere boekdrukwerkzaamheden en de Leidse kunstroute gooiden roet in dat eten. Vandaar een nieuwe start. Inmiddels sta ik tien dagen achter de Adana van Kees kaarten te drukken. Ik zal ze fotograferen en in een diaserie -hier- presenteren.

Het andere project -wat nog niet helemaal afgerond is, er moeten nog 150 boekje in elkaar gezet worden- is voor het Scaliger Instituut van de Universiteit Leiden. In januari onthulde professor Mout een gedenksteen voor Scaliger aan de Breestraat 113. Zijn sterfdag was toen precies 400 jaar geleden. Haar toespraak, die regelmatig verstoord werd door langsrijdende bussen, heb ik gedrukt en die wordt vanmiddag aan haar uitgereikt. Voor het eerst plano’s gedrukt op de Kempewerk proefpers.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s